Kedves Vendégeink, a nyertes sorszám: 020089

A nyertes jelentkezett a nyereményért, kellemes utazást kívánunk neki!

Üdvözlettel:

Fészek Ételbár

Új NYEREMÉNYJÁTÉK - NYERJEN BIKÁCSI 3 ÉJ 2 NAP WELLNESS HÉTVÉGÉT A FÉSZEK ÉTELBÁRTÓL!

Részvételi- és Játékszabályzat

A Fészek Ételbár (1141 Budapest, Mogyoródi út 158/A., Képviseli Papp Zoltán egyéni vállalkozó Adószám: 42818993-1-42, továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez, (továbbiakban: Játék), melynek tárgya:

A játék időtartama: 2019. április 15 – 2019. május 31. 15 óra

   A játék leírása:

 1. A játékban résztvevők köre:
 • Az a vásárló, aki a Fészek Ételbárban személyesen, telefonon vagy interneten legalább 1 napi menüt vásárol 1090 Ft + 120 Ft csomagolás értékben (1 leves + 1 főétel) vagy 1230Ft + 120 Ft csomagolás értékben (1 leves + 1 főétel), sorsjegyet kap.
 • Az a Felhasználó, aki regisztrál a www.feszeketelbar.eu oldalra és feliratkozik a hírlevelünkre, a regisztráció során megadott e-mail címére sorsjegyet kap digitális formában. Ebben az esetben a vásárlás nem követelmény.
 • A sorsjegy, a Fészek Ételbár szórólapja, sorszámozott bélyegzővel lebélyegezve.
 • A sorszámozott sorsjegyet helyszíni vásárlás során az étteremben kapja meg a Vásárló. Telefonos és internetes vásárlás során a sorsjegyet a kiszállított csomagban helyezzük el.
 • Sorsjegyet minden vásárláskor - Vásárlónként naponta legfeljebb egy vásárlás alkalmával - adunk a vásárlás értékétől függetlenül 1, azaz egy db mennyiségben.

 

 1. A Játék nyereményei: Két nap, 3 éj wellness hétvégét sorsolunk ki a Játékosok között a Bikácsi Zichy Park Hotelben 2 fő részére.

 

 1. A Játékban való részvétel feltételei

           A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki a Játék meghirdetett időtartama alatt legalább 1 db napi menüt vásárol a Fészek Ételbártól / és vagy regisztrál a www.feszeketelbar.eu oldalra és feliratkozik a hírlevélre.A   Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:A Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói [Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pont]

 1. A Játék sorsolása: A nyeremény sorsolására a Játék lezárása után, 2019. június 1-jén, 18 órakor kerül sor a Fészek Ételbárban kézi úton. A sorsolás során egy Nyertest választunk. A sorsolásról jegyzőkönyv készül.
 1. Közzététel: A Szervező az ajándék nyertes sorsjegyek számát a Fészek Ételbárban (1141 Budapest, Mogyoródi út     158/A.) közzéteszi.
 1. A nyeremény átvétele: A Nyertesek a nyereményre jogosultságukat a sorsjegyük megőrzésével és annak felmutatásával tudják igazolni. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a sorsolás eredményének kihirdetéstől számított 90 napig tudja biztosítani. Amennyiben a Nyertes a cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben valamely Nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
 1. A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, mindennemű illetéket, valamint a nyeremény házhozszállításának költségét a Szervező viseli.
 1. A Nyertes nevének kihirdetésére, marketing célból a nyeremény átvételéről fotó, videofelvétel készítésére, a Szervező minden esetben a Nyertes írásbeli, előzetes hozzájárulását kéri.
 1. Adatkezelés: A Vásárlók adatkezelésének célja, a nyereményjátékban való részvétel biztosítása. Adataikat, a nyereményjáték lezárulásáig kezeljük. A hírlevélre való feliratkozás vonatkozásában, Ügyfeleink személyes adatait azadatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, (a hírlevélről történő leiratkozásig) kezeljük. Amennyiben a Vásárló személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja, az erről szóló nyilatkozatát, feszeketelbar01kukacgmail.com email-címre küldheti el. A Vásárló által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál                           figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január               28.     napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire. A Vásárlók személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük.   Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az                 információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.

 

 1. A sorsolás adatbázisa: A játékban résztvevő összes személy adatait a Szervező egy adatbázisban kezeli , és a sorsolásnál összegyűjtve használja fel.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Új NYEREMÉNYJÁTÉK - NYERJEN FINOM EBÉDET A FÉSZEK ÉTELBÁRTÓL! 

Részvételi- és Játékszabályzat

A Fészek Ételbár (1141 Budapest, Mogyoródi út 158/A., Képviseli Papp Zoltán egyéni vállalkozó Adószám: 42818993-1-42, továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez, (továbbiakban: Játék), melynek tárgya:

Nyerjen FINOM EBÉDET a Fészek Ételbártól!

A játék időtartama: 2018. október 5 – november 23.  15 óra

    A játék leírása:

 1.        A játékban résztvevők köre:
 •          Az a vásárló, aki a Fészek Ételbárban személyesen, telefonon vagy interneten legalább 1 napi menüt vásárol 1090 Ft + 120 Ft csomagolás értékben (1 leves + 1 főétel), sorsjegyet kap.  A sorszámozott sorsjegyet helyszíni vásárlás során az étteremben kapja meg a Vásárló. Telefonos és internetes vásárlás során a sorsjegyet a kiszállított csomagban helyezzük el.
 •          Az a Felhasználó, aki regisztrál a www.feszeketelbar.eu oldalra és feliratkozik a hírlevelünkre, a regisztráció során megadott e-mail címére sorsjegyet kap digitális formában. Ebben az esetben a vásárlás nem követelmény.

A sorsjegy, a Fészek Ételbár szórólapja, sorszámozott bélyegzővel  lebélyegezve.

Sorsjegyet minden vásárláskor - Vásárlónként naponta legfeljebb egy vásárlás alkalmával - adunk a vásárlás értékétől függetlenül 1, azaz egy db mennyiségben.

 1.         A Játék nyereményei: 3 X1 havi napi menüt sorsolunk ki a Játékosok között, 3X 24.000Ft értékben. A nyeremény-ebédet a nyeremény átvételétől számított egy hónapon keresztül, munkanapokon biztosítjuk. A nyereményt a Szervező költségén házhozszállítással, illetve a Fészek Ételbárban személyes átvétellel biztosítjuk, a Nyertessel való megállapodás szerint.

 

 1.        A Játékban való részvétel feltételei

           A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki a Játék meghirdetett időtartama alatt legalább 1 db napi menüt vásárol a Fészek Ételbártól / és vagy regisztrál a www.feszeketelbar.eu oldalra és feliratkozik a hírlevélre.A   Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:A Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói [Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pont]

 1.        A Játék sorsolása: A nyeremény sorsolására a Játék lezárása után, 2018. november 25-én, 18 órakor kerül sor a Fészek Ételbárban kézi úton. A sorsolás során három Nyertest választunk.  A sorsolásról jegyzőkönyv készül.
 1.        Közzététel: A Szervező az ajándék nyertes sorsjegyek számát a Fészek Ételbárban (1141 Budapest, Mogyoródi út     158/A.) közzéteszi.
 1.        A nyeremény átvétele: A Nyertesek a nyereményre jogosultságukat a sorsjegyük megőrzésével és annak felmutatásával tudják igazolni. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a sorsolás eredményének kihirdetéstől számított 90 napig tudja biztosítani. Amennyiben valamely  Nyertes a cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben valamely Nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
 1.         A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, mindennemű illetéket, valamint a nyeremény házhozszállításának költségét a Szervező viseli.
 1.        A Nyertes nevének kihirdetésére, marketing célból a nyeremény átvételéről fotó, videofelvétel készítésére, a Szervező minden esetben a Nyertes írásbeli, előzetes hozzájárulását kéri.
 1.        Adatkezelés: A Vásárlók adatkezelésének célja,  a nyereményjátékban való részvétel biztosítása. Adataikat, a nyereményjáték lezárulásáig kezeljük. A hírlevélre való feliratkozás vonatkozásában, Ügyfeleink személyes adatait azadatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, (a hírlevélről történő leiratkozásig) kezeljük. Amennyiben a Vásárló személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja, az erről szóló nyilatkozatát, feszeketelbar01kukacgmail.com email-címre küldheti el. A Vásárló által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál                           figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január               28.      napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire. A Vásárlók személyes adatait   harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a  fent megjelölt célból kezeljük.    Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az                 információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.

SORSOLTUNK!!

A tegnapi napon kisorsoltuk a nyerteseket!

A nyertes kuponszámok a következők:
I. díj: 009948 számú kupon tulajdonosa nyert:

Nyereménye: 3 nap 2 éjszaka a Hajduszoboszlói Luxus Apartmanokban két fő részére.

II. díj: 010321 számú kupon tulajdonosa

Tetszőlegesen kiválasztott egy napi menüt, egy hónapon keresztül amely 1 levesből és 1 főételből áll 990 Ft értékben. A nyeremény-ebédet a nyeremény átvételétől számított egy hónapon keresztül, munkanapokon biztosítjuk.

A nyereményt a Szervező költségén házhoz szállítással, (azokba a kerületekbe, ahova egyébként is szállítunk), illetve a Fészek Ételbárban személyes átvétellel biztosítjuk, a Nyertessel való megállapodás szerint.

A nyereményt mindenki a kupon felmutatásával tudja igazolni.
Várjuk a jelentkezéseket a Fészek Ételbárban, XIV. Mogyoródi út 158.A.

Gratulálunk a Nyerteseknek!

NYERJEN WELLNESS HÉTVÉGÉT ÉS EGY HAVI AJÁNDÉK EBÉDET FÉSZEK ÉTELBÁRTÓL!

Részvételi- és Játékszabályzat

 1.     A Fészek Ételbár (1141 Budapest, Mogyoródi út 158/A., Képviseli Papp Zoltán egyéni vállalkozó Adószám: 42818993-1-42, továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez, (továbbiakban: Játék), melynek tárgya:

Nyerjen wellness hétvégét és egy havi ajándék ebédet a Fészek Ételbártól!

 1.     A játék időtartama: 2018. március 12 – május 2. 19 óra 
 2.     A játék leírása:

A játékban résztvevők köre:

 •          Az a vásárló, aki a játék időtartama alatt a Fészek Ételbárban személyesen, telefonon vagy interneten legalább 1 napi menüt vásárol 990 Ft + 60 Ft csomagolás értékben (1 leves + 1 főétel), sorsjegyet kap.  A sorszámozott sorsjegyet helyszíni vásárlás során az étteremben kapja meg a Vásárló. Telefonos és internetes vásárlás során a sorsjegyet a kiszállított csomagban helyezzük el. (A sorsjegy, a szórólapunk, sorszámozott béllyegzővel lebéllyegezve) Sorsjegyet minden vásárláskor - Vásárlónként naponta legfeljebb egy vásárlás alkalmával - adunk a vásárlás értékétől függetlenül 1, azaz egy db mennyiségben.
 •          Az a Felhasználó, aki regisztrál a www.feszeketelbar.eu oldalra és feliratkozik a hírlevelünkre, a regisztráció során megadott e-mail címére sorsjegyet kap digitális formában.
 1.     A Játék nyereménye: I. díj: 3 nap 2 éjszaka a Hajduszoboszlói Luxus Apartmanokban két fő részére. II.díj: A sorsolás útján kiválasztott sorsjegy tulajdonosa naponta tetszőlegesen kiválasztott egy napi menüt kap, amely 1 levesből és 1 főételből áll 990 Ft értékben. A nyeremény-ebédet a nyeremény átvételétől számított egy hónapon keresztül, munkanapokon biztosítjuk. A nyereményt a Szervező költségén házhozszállítással, illetve a Fészek Ételbárban személyes átvétellel biztosítjuk, a Nyertessel való megállapodás szerint. 
 1.     A Játékban való részvétel feltételei

           A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki a Játék meghirdetett időtartama alatt       legalább 1 db napi menüt vásárol a Fészek Ételbártól / és vagy regisztrál a www.feszeketelbar.eu oldalra és feliratkozik a hírlevélre.A   Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:A Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói [Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pont]

 1.     A Játék sorsolása: A nyeremény sorsolására a Játék lezárása után kerül sor a Fészek Ételbárban  2018. május 2-án, 19 órakor kézi úton. A sorsolás során két Nyertest választunk.
 1.  Közzététel: A Szervező az ajándék nyertes sorsjegyek számát a Fészek Ételbárban (1141 Budapest, Mogyoródi út     158/A.) közzéteszi.
 2.  A nyeremény átvétele: A Nyertesek a nyereményre jogosultságukat a sorsjegyük megőrzésével és annak felmutatásával tudják igazolni. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a sorsolás eredményének kihirdetéstől számított 90 napig tudja biztosítani, amelynek dátuma:  2018. augusztus 7. 19 óra. Amennyiben valamely  Nyertes a cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben valamely Nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
 3.  A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, mindennemű illetéket, valamint a nyeremény házhozszállításának költségét a Szervező viseli.
 4. A Nyertes nevének kihirdetésére, marketing célból a nyeremény átvételéről fotó, videofelvétel készítésére, a Szervező minden esetben a Nyertes írásbeli, előzetes hozzájárulását kéri.
 5.   Adatkezelés: A Vásárlók adatkezelésének célja,  a nyereményjátékban való részvétel biztosítása. Adataikat, a nyereményjáték lezárulásáig kezeljük. A hírlevélre való feliratkozás vonatkozásában, Ügyfeleink személyes adatait azadatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, (a hírlevélről történő leiratkozásig) kezeljük. Amennyiben a Vásárló személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja, az erről szóló nyilatkozatát, feszeketelbar01kukacgmail.com email-címre küldheti elA Vásárló által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál                           figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január               28.      napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire.A Vásárlók személyes adatait                harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a  fent megjelölt célból kezeljük.    Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az                 információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.
 6. Az adatkezelés nyilvántartási száma a nyereményjátékhoz kapcsolódóan:NAIH 141330/2018 Hirlevélküldéshez kapcsolódóan: 130275/2017

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Sorsoltunk!

Kedves Vendégeink, megtörtént a karácsonyi ajándékok sorsolása.

A következő sorszámok nyertek:

I. díj (wellness hétvége Sopronban) 007564 
II. díj (1 havi ajándék ebéd) 002476 
III. díj: (karácsonyi süteménycsomag) 008706

Kérem ellenőrizze, hogy Önnél van -e ezen sorszámok valamelyike, vagy emailen kapott -e tőlünk ilyen sorszámot.

A nyereményekért 2017. december 20-tól kezdve, 90. napig lehet jelentkezni telefonon vagy emailben illetve személyesen, a Fészek Ételbárban: XIV. Mogyoródi út 158/A.
A nyereményeket személyesen lehet átvenni, a nyertes sorszámmal ellátott sorsjegy felmutatásával.

Gratulálunk a Nyerteseknek! 

NYERJEN KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT A FÉSZEK ÉTELBÁRTÓL!

Részvételi- és Játékszabályzat

 1.     A Fészek Ételbár (1141 Budapest, Mogyoródi út 158/A., Képviseli Papp Zoltán egyéni vállalkozó Adószám: 42818993-1-42, továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez, (továbbiakban: Játék), melynek tárgya:

Nyerjen Karácsonyi Ajándékot a Fészek Ételbártól!

 1.     A játék időtartama: 2017. november 13 – december 19. 15 óra
 2.     A játék leírása:

A játékban résztvevők köre:

 •          Az a vásárló, aki a Fészek Ételbárban személyesen, telefonon vagy interneten legalább 1 napi menüt vásárol 990 Ft + 60 Ft csomagolás értékben (1 leves + 1 főétel), sorsjegyet kap.  A sorszámozott sorsjegyet helyszíni vásárlás során az étteremben kapja meg a Vásárló. Telefonos és internetes vásárlás során a sorsjegyet a kiszállított csomagban helyezzük el. (A sorsjegy, a szórólapunk, sorszámozott béllyegzővel lebéllyegezve) Sorsjegyet minden vásárláskor - Vásárlónként naponta legfeljebb egy vásárlás alkalmával - adunk a vásárlás értékétől függetlenül 1, azaz egy db mennyiségben.
 •          Az a Felhasználó, aki regisztrál a www.feszeketelbar.eu oldalra és feliratkozik a hírlevelünkre, a regisztráció során megadott e-mail címére sorsjegyet kap digitális formában.
 1.     A Játék nyereménye: I. díj: 3 nap 2 éjszaka a Soproni Szieszta Hotelben két fő részére. II.díj: A sorsolás útján kiválasztott sorsjegy tulajdonosa naponta tetszőlegesen kiválasztott egy napi menüt kap, amely 1 levesből és 1 főételből áll 990 Ft értékben. A nyeremény-ebédet a nyeremény átvételétől számított egy hónapon keresztül, munkanapokon biztosítjuk. A nyereményt a Szervező költségén házhozszállítással, illetve a Fészek Ételbárban személyes átvétellel biztosítjuk, a Nyertessel való megállapodás szerint. III. díj: Karácsonyi sütemény ajándékcsomag 5000Ft értékben.
 1.     A Játékban való részvétel feltételei

           A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki a Játék meghirdetett időtartama alatt       legalább 1 db napi menüt vásárol a Fészek Ételbártól / és vagy regisztrál a www.feszeketelbar.eu oldalra és feliratkozik a hírlevélre.A   Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:A Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói [Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pont]

 1.     A Játék sorsolása: A nyeremény sorsolására a Játék lezárása után kerül sor a Fuller Közjegyző Irodában (cím: 1143 Budapest Szobránc u. 1.)2017. december 20-án, 15.30 órakor, közjegyző tanúsítása mellett kézi úton. A sorsolás során három Nyertest választunk.
 1.  Közzététel: A Szervező az ajándék nyertes sorsjegyek számát a Fészek Ételbárban (1141 Budapest, Mogyoródi út     158/A.) közzéteszi.
 2.  A nyeremény átvétele: A Nyertesek a nyereményre jogosultságukat a sorsjegyük megőrzésével és annak felmutatásával tudják igazolni. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a sorsolás eredményének kihirdetéstől számított 90 napig tudja biztosítani, amelynek dátuma:  2018. március 20 éjfél. Amennyiben valamely  Nyertes a cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben valamely Nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
 3.  A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, mindennemű illetéket, valamint a nyeremény házhozszállításának költségét a Szervező viseli.
 4. A Nyertes nevének kihirdetésére, marketing célból a nyeremény átvételéről fotó, videofelvétel készítésére, a Szervező minden esetben a Nyertes írásbeli, előzetes hozzájárulását kéri.
 5.   Adatkezelés: A Vásárlók adatkezelésének célja,  a nyereményjátékban való részvétel biztosítása. Adataikat, a nyereményjáték lezárulásáig kezeljük. A hírlevélre való feliratkozás vonatkozásában, Ügyfeleink személyes adatait azadatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, (a hírlevélről történő leiratkozásig) kezeljük. Amennyiben a Vásárló személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja, az erről szóló nyilatkozatát, feszeketelbar01kukacgmail.com email-címre küldheti elA Vásárló által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál                           figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január               28.      napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire.A Vásárlók személyes adatait                harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a  fent megjelölt célból kezeljük.    Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az                 információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.
 6. Az adatkezelés nyilvántartási száma a nyereményjátékhoz kapcsolódóan:NAIH 132294/2017 Hirlevélküldéshez kapcsolódóan: 130275/2017

Átadtuk a nyereményt

Jelentkezett az 005262-es számú kupont tulajdonosa, K. Béla személyében. Gratulálunk a Nyertesnek!

Nyereményjáték sorsolás - Nyerjen egy havi ebédet szeptemberben!

Megtörtént a nyereményjáték közjegyző előtti sorsolása. A szerencsés Nyertes a 005262 számú kupon tulajonosa, a Tartalék Nyertes pedig a 005129 számú kupon tulajdonosa, aki a Fészek Ételbárban, a kupon felmutatásával tudja igazolni a nyereményét. A nyeremény átvételére a kihirdetéstől, számított 30. napig, tehát 2017. október 26-án éjfélig van lehetősége. Amennyiben nem történik jelentkezés, úgy a Tartalék Nyertest 2017. október 27. napján értesítjük a nyereményről. Köszönjük, hogy velünk játszottak!
A játék leírása: 

Az a szerencsés, aki 2017. július 17. és 2017. augusztus 31. 15 óráig tartó időszakban, akár egy napi menüt vásárol 990Ft értékben a Fészek Ételbártól, ás a kuponját kisorsoljuk, annak szeptember hónapban minden hétköznap egy tetszőlegesen kiválasztott napi menüt ajándékozunk.

Átvétel: Minden nap személyesen 10-15 óráig a Fészek Ételbárban, illetve a IV, X. XIII.,XIV, XV, XVI, XVII kerületekbe ingyenesen kiszállítjuk naponta 10-15 óra között.

Mindenki annyiszor vehet részt a játékban, ahányszor vásárol tőlünk a játék időszakában, de naponta maximum egy alkalommal. 

(A sorsjegy a Fészek ételbár szórólapjának jobb felső sarkára ragasztva található)

Sorsolás:

2017. augusztus 31-én 16 órakor, a Fészek Ételbárban.

A nyertes sorszámot a honlapunkon, a Fészek Ételbárban tesszük közzé: 1141 Budapest Mogyoródi út 158/A

Nyereményjátékunk sorsolását elhalasztva, 2017. szeptember 26-án a Fuller Közjegyzői Irodában tartjuk, 15.30-órakor.

Részletes játékszabályzat: 

Nyerjen egy havi ebédet! - Részvételi- és Játékszabályzat

 1.     A Fészek Ételbár (1141 Budapest, Mogyoródi út 158/A., Képviseli Papp Zoltán egyéni vállalkozó Adószám: 42818993-1-42, továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez, (továbbiakban: Játék), melynek tárgya:

 

                                                                          Nyerjen 1 havi ebédet!

 

 1.     A játék időtartama: 2017.július 17 – augusztus 31. 15 óra
 2.     A játék leírása: Az a vásárló, aki a Fészek Ételbárban személyesen, telefonon vagy interneten legalább 1 napi menüt vásárol 990 Ft + 60 Ft csomagolás értékben (1 leves + 1 főétel), sorsjegyet kap. A sorszámozott sorsjegyet helyszíni vásárlás során az étteremben kapja meg a Vásárló. Telefonos és internetes vásárlás során a sorsjegyet a kiszállított csomagban helyezzük el. Sorsjegyet minden vásárláskor - Vásárlónként naponta legfeljebb egy vásárlás alkalmával - adunk a vásárlás értékétől függetlenül 1, azaz egy db mennyiségben. A Játék időtartama alatt 250 db sorsjegyet bocsájtunk ki.
 3.     A Játék nyereménye: A sorsolás útján kiválasztott sorsjegy tulajdonosa naponta tetszőlegesen kiválasztott egy napi menüt kap, amely 1 levesből és 1 főételből áll 990 Ft értékben. A nyeremény-ebédet a nyeremény átvételétől számított egy hónapon keresztül, munkanapokon biztosítjuk. A nyereményt a Szervező költségén házhozszállítással, illetve a Fészek Ételbárban személyes átvétellel biztosítjuk, a Nyertessel való megállapodás szerint.
 4.     A Játékban való részvétel feltételei A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki a Játék meghirdetett időtartama alatt legalább 1 db napi menüt vásárol a Fészek Ételbártól. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:A Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói [Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pont]
 1.     A Játék sorsolása: A nyeremény sorsolására a Játék lezárása után kerül sor a Fuller Közjegyző Irodában (cím: 1143 Budapest Szobránc u. 1) 2017. szeptember 26. 15.30 időpontban, közjegyző tanúsítása mellett kézi úton. A sorsolás során egy Nyertest választunk.
 2.     Közzététel: A Szervező az ajándék nyertes sorsjegy számát a Fészek Ételbárban (1141 Budapest, Mogyoródi út 158/A.) közzéteszi.
 3.     A nyeremény átvétele: A Nyertes a nyereményét a sorsjegy megőrzésével és annak felmutatásával tudja igazolni. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a sorsolás eredményének kihirdetéstől számított 90. napig tudja biztosítani.  Amennyiben a Nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a Nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
 4.     A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a nyeremény házhozszállításának költségét a Szervező viseli.
 5.   Nyeremény esetén, marketing célból a Nyertes nevének kihirdetésére, a nyeremény átvételéről fotó, videofelvétel készítésére a Szervező minden esetben a nyertes írásbeli, előzetes hozzájárulását kéri.
 6.    Adatkezelés: A Szervező kijelenti, hogy a nyereményjátékkal kapcsolatban adatkezelést, adatbázis építést nem folytat. A Vásárlók adatkezelésének célja,  az internetes rendelés szolgáltatás nyújtásának biztosítása, a megrendelés kiszolgálása, a vásárlás ás a házhozszállítás dokumentálása, a számviteli kötelezettség teljesítése. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Ügyfeleink személyes adatait az adatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeljük. A Vásárlók személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük.A Vásárló által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire.Amennyiben a Vásárló személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja, az erről szóló nyilatkozatát, feszeketelbar01kukacgmail.com email-címre küldheti el.


Átadtuk a nyereményt

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy jelentkezett Nyertesünk, aki másodmagával egy 3 napos wellness hétvégén vehet részt Siófokon, a CE Plázában!
Gratulálunk K. Andinak! 

Kedves Vendégeink, sorsoltunk!

Nagyon örülünk neki, hogy ilyen sokan játszottak a 3 napos Siófoki wellness hétvégéért!  Kisorsoltuk azt a játékost aki másod magával részt vehet a nyeremény hétvégén.

A szerencsés nyertes, a 001168 -as számú kupon tulajdonosa.

Aki rendelkezik ezzel a kuponnal, az kérjük, hogy elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a nyereményét átadhassuk.

Köszönjük, hogy velünk játszottatok, július 15-én indítjuk a következő nyereményakciót, amelyben 1 havi napi menüt lehet nyerni :-)

Üdvözlettel:
Fészek Ételbár Csapata


Nyerjen wellness hétvégét, akár már egy napi menü megrendelésével vagy regisztrációval! (a játék véget ért) 

A játék leírása: 

Az a szerencsés, aki 2017. június 8. és 2017. július 7. 15 óráig tartó időszakban, akár egy napi menüt vásárol 990Ft értékben a Fészek Ételbártól  wellness hétvégét nyerhet. Mindenki annyiszor vehet részt a játékban, ahányszor rendel tőlünk a játék időszakában, de naponta maximum egy alkalommal. 

(A sorsjegy a Fészek ételbár szórólapjának jobb felső sarkára ragasztva található)

Sorsolás:

2017. július 8. 10 órakor, a Fészek Ételbárban.

A nyertes sorszámot a honlapunkon, a facebook oldalunkon, és a Fészek Ételbárban tesszük közzé: 1141 Budapest Mogyoródi út 158/A.

Részletes játékszabályzat:

Nyerjen Wellness Hétvégét! - Részvételi- és Játékszabályzat

 1.     A Fészek Ételbár (1141 Budapest, Mogyoródi út 158/A., Képviseli Papp Zoltán egyéni vállalkozó Adószám: 42818993-1-42, továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez, (továbbiakban: Játék), melynek tárgya:

 

                                                                          Nyerjen Wellness Hétvégét!

 

 1.     A játék időtartama: 2017.június 8 – július 7. 15 óra
 2.     A játék leírása: Az a vásárló, aki a Fészek Ételbárban személyesen, telefonon vagy interneten legalább 1 napi menüt vásárol 990 Ft + 60 Ft csomagolás értékben (1 leves + 1 főétel), sorsjegyet kap. A sorszámozott sorsjegyet helyszíni vásárlás során az étteremben kapja meg a Vásárló. Telefonos és internetes vásárlás során a sorsjegyet a kiszállított csomagban helyezzük el. Sorsjegyet minden vásárláskor - Vásárlónként naponta legfeljebb egy vásárlás alkalmával - adunk a vásárlás értékétől függetlenül 1, azaz egy db mennyiségben. A Játék időtartama alatt 250 db sorsjegyet bocsájtunk ki.
 3.     A Játék nyereménye: A sorsolás útján kiválasztott sorsjegy tulajdonosa egy Wellness Hétvégét nyerhet a Siófoki CE Plázába.
 4.     A Játékban való részvétel feltételei A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki a Játék meghirdetett időtartama alatt legalább 1 db napi menüt vásárol a Fészek Ételbártól. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:A Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói [Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pont]
 1.     A Játék sorsolása: A nyeremény sorsolására a Játék lezárása után kerül sor a Fészek Ételbárban  (cím: 1141 Budapest Mogyoródi út 158/A) 2017. július. 8. 10óra időpontban, kézi úton. A sorsolás során egy fő Nyertest választunk.
 2.     Közzététel: A Szervező az ajándék nyertes sorsjegy számát a Fészek Ételbárban (1141 Budapest, Mogyoródi út 158/A.) közzéteszi.
 3.     A nyeremény átvétele: A Nyertes a nyereményét a sorsjegy megőrzésével és annak felmutatásával tudja igazolni. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a sorsolás eredményének kihirdetéstől számított 30. napig tudja biztosítani. Amennyiben a Nyertes a kihirdetéstől számított 30. nap éjfélig nem jelentkezik, úgy tudomásul veszi, hogy a 31. napon a tartalék Nyertest értesítjük a nyereményről. Amennyiben a Nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a Nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
 4.     A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a nyeremény házhozszállításának költségét a Szervező viseli.
 5.   Nyeremény esetén, marketing célból a Nyertes nevének kihirdetésére, a nyeremény átvételéről fotó, videofelvétel készítésére a Szervező minden esetben a nyertes írásbeli, előzetes hozzájárulását kéri.
 6.    Adatkezelés: A Szervező kijelenti, hogy a nyereményjátékkal kapcsolatban adatkezelést, adatbázis építést nem folytat. A Vásárlók adatkezelésének célja,  az internetes rendelés szolgáltatás nyújtásának biztosítása, a megrendelés kiszolgálása, a vásárlás ás a házhozszállítás dokumentálása, a számviteli kötelezettség teljesítése. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Ügyfeleink személyes adatait az adatkezeléshez adott hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeljük. A Vásárlók személyes adatait harmadik személynek nem továbbítjuk, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat kizárólag a fent megjelölt célból kezeljük.A Vásárló által közölt személyes adatokat zártláncú számítógépes rendszeren tároljuk, amelynek kialakításánál figyelemmel voltunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseire.Amennyiben a Vásárló személyes adatait töröltetni vagy helyesbíteni kívánja, az erről szóló nyilatkozatát, feszeketelbar01kukacgmail.com email-címre küldheti el.

A wellness hétvége leírása:

3 nap/2 éj 2 fő + egy 6 éven aluli gyermek részére TELJES ellátással, megújult wellness részleg korlátlan használatával, ajándék masszázs- és koktél kuponokkal, a siófoki  CE Plaza Hotel**** - ben.

A kupon felhasználható: 2017. 08.31.-12.22. közötti időszakban.

A CSOMAG TARTALMA:

 • 3 nap/2 éj szállás 2 fő részére, légkondicionált, modern design kétágyas szobában, egy 6 éven aluli gyermek részére ingyenes
 • Bőséges svédasztalos reggeli hideg és meleg ételekkel, saláta és gyümölcs bárral, péksütemény különlegességekkel a hazai és nemzetközigasztronómia jegyében
 • Érkezést követő és távozást megelőző napon szűkített svédasztalos ebéd (1 féle leves, 1 féle főzelék, 1 féle tészta,1 féle húsétel-körettel, desszert, gyümölcs)
 • Bőséges svédasztalos vacsora a szálloda 300 éves Granario éttermében
 • A megújúlt Coral w ellness - élményfürdő részleg korlátlan használata: finn szauna, infra szauna, bioszauna, gőzkabin, csobbanó medence,gyermekmedence, 200 m2-es élmény medence - különböző élmény elemekkel (sodró folyosó, nyakzuhany, derék és láb masszázs)
 • Nyugágyak, gyermekjátékok használata
 • Cardio szoba használata (bicikli, futópad, ellipszis gép) "víz" bárral
 • Személyenként egy 2.000 Ft értékű masszázs kupon
 • Felnőtteknek személyenként egy 500 Ft értékű Koktél kupon
 • Minden nap élőzene a Carafe Wine Bar-ban
 • Ingyenes fürdőköpeny használat
 • Business Corner használat és ingyenes w ifi a szálloda teljes területén
 • Szobaszéf egyénileg állítható biztonsági kóddal
Nyerj Wellness Hétvégét a Fészek Ételbártól!